Tres vins del Celler Ronadelles amb medalla a la Singapore International Competition 2018

Recentment hem rebut amb honor la notícia de que tres dels nostres vins havien obtingut guardons en la primera edició del Singapore International Competition 2018. Aquesta competició, creada i promoguda pel Singapore Newspaper compta amb prestigiosos jutges i el tast es feia completament anònim.

El concurs representava  d’entrada una gran oportunitats de negoci al mercat de Singapur i el sud-est Asiàtic. La bona notícia dels guardons no fa més que confirmar la bona línea seguida fins ara i representa una fita assolida en la consolidació dels vins del Celler Ronadelles als mercats internacionals.

Creiem que Singapur, és sens dubte un bon destí per als vins catalans. Per la seva condició de port franc actualment és fàcil comprar vi a Singapur i hi ha moltes botigues especialitzades.

De retruc, al tractar-se d’ un país tropical, amb un clima força càlid, els botiguers i consumidors estan força conscienciats de la importància de conservar bé els vins.

Els vins del nostre celler que han obtingut medalla a la Singapore International Competition són Cap de Ruc Vi de Guarda, Giral Vinyes Velles i Cap de Ruc Vi d’Agulla Rosat.

Els voleu conèixer una mica més?

Cap de Ruc Vi de Guarda – Medalla d’or

Com el seu nom indica es tracta d’un criança en tota regla, envellit durant 12 mesos en botes de roure francès de 300 i 400 L.

Parlem d’un DO Montsant Intens, profund i exquisit elaborat amb samsó i garnatxa negra. Cap de Ruc Vi de Guarda és un dels vins que conformen la gamma Cap de Ruc Selecció, una gamma de vins nascuts per satisfer als paladars dels més gourmets.

En nas destaquen els romes de fruites vermelles àcides;  mores, gerds i cassis, amb matisos vegetals de roure en segon plànol. Quan ens acostem la copa a la boca descobrim un vi fresc i viu, amb tanins molt presents, amb un final aromàtic i de bona intensitat.

Cap de Ruc Vi de Guarda – Medalla d’Or a la Singapore International Competition

Cap de Ruc Vi d’Agulla Rosat – Medalla de Plata

Les bombolles ens encanten i ens alegren la vida. Una bona mostra són els nostres dos vins d’agulla, Cap de Ruc Vi d’Agulla Blanc i Cap de Ruc Vi d’Agulla Rosat.

A Ronadelles elaborem vins per cada moment de la teva vida i que millor que la frescor i la originalitat espurnejant per gaudir d’un àpat, un aperitiu, una trobada informal amb amics… o el començament d’una vetllada inoblidable.

Amb Cap de Ruc vi d’Agulla Rosat gaudireu d’un vi intens d’atractiu color grosella.

Resulta un vi molt aromàtic, en el qual destaquen les notes de fruita vermella molt madura i aromes de caramel torrefacte. Destaca la fruita àcida vermella i té un recorregut llarg. Sens dubte es tracta d’un vi interessant i jovial a parts iguals.

Cap de Ruc Vi d’Agulla Rosat – Medalla de Plata al Singapore International Wine Competition 2018

Giral Vinyes Velles 2011 – Medalla d’or

Giral és sinònim de vins d’autor, elaborats amb raïms de la més alta qualitat. Aquests raïms procedeixen de vinyes velles de la DO Montsant, amb ceps entre 60 i 90 anys d’antiguitat. Dins aquesta gamma hi trobem  poderosos i elegants vins de guarda.

Giral Vinyes velles és untuós, elegant i complex, clar reflex i expressió d’una terra.

D’entrada ens sorprendrà pel seu color grana intens… molt pujat, recorda a la melmelada de prunes vermelles, amb un lleuger fons suau procedent de l’envelliment durant 18 mesos en botes de roure francès.

En nas és un vi que ens dóna notes de fruita madura junt amb suaus apunts terrosos i minerals.  Giral vinyes Velles és un vi untuós, elegant i franc, amb un pas en boca agradable, intens, i un final llarg i persistent.

Giral Vinyes Velles 2011 – Medalla d’Or al Singapore International Competition 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.